Over ons

De Haan Woodworks is op 1 Maart 2016 geboren. Na heel erg veel jaren fantaseren en dromen hebben we uiteindelijk de stap gezet om te starten met mijn bedrijf. Al op het basis onderwijs had ik  al de plannen voor mijn eigen onderneming en wilde wij daar al mee bezig zijn. toen ik uiteindelijk voor de keuze stond besloot ik ervoor te gaan, zodat ik eindelijk bezig kon zijn met waar ik al jaren van gedroomd heb. met de liefde voor het vak en voor het contact met mensen om van niets naar iets te komen in een project naar de wensen van de klanten.

Wat mijn bedrijf doet is, ik lever complete diensten, wilt u uw zolder verbouwen, wilt u een dakkapel, wilt u een aanbouw, wilt u uw kamer helemaal anders, wit u een kantoor en wc in uw garage? ik  kan dit alles voor u realiseren. Heeft u een winkel die aan een verandering toe is dan kunnen wij u helpen. Laat de Haan Woodworks & Design weten wat uw wensen zijn, wat die ook zijn, ik zal er alles aan doen om dat voor u te realiseren, samen met de mensen die voor mijn bedrijf werken en in samenwerking met diverse andere bedrijven om zo een compleet project te maken met slechts 1 aanspraak punt. ik heb diverse mensen in mijn team om mij heen verzameld om allerlei projecten te kunnen aanpakken. Ik, Joan de Haan, eigenaar van dit bedrijf zal uw aanspreekpunt zijn. Ik kan voor u een ontwerp maken , tekeningen ook in 3D, materialen voorstellen en bij elkaar brengen en uitzoeken, zodat u een erg goed idee krijg wat u na uitvoering van uw project het resultaat zal zijn. Ik sta ervoor om de tijd te nemen voor uw wensen. ook zijn wij als bedrijf erg service gericht, wat naar ons idee van groot belang is. Ik denk dat de Haan Woodworks & Design zich onderscheid door de liefde voor ons vak en de diversiteit aan vakkennis waarover wij beschikken zodat wij ook echt weten waar wij het over hebben. 

Ons bedrijf is in de tijd die we bestaan snel ontwikkeld. dat is ook wat ik als eigenaar voor ogen heb gehad. Wij werken er elke dag aan om ons bedrijf verder te ontwikkelen en zo ook een hoogst mogelijke kwaliteid te behalen.


 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram