Over ons

Ons bedrijf is op 1 Maart 2016 geboren. Na heel erg veel jaren fantaseren en dromen heb ik uiteindelijk de stap gezet om te starten met mijn bedrijf. Al op het basis onderwijs had ik al de plannen voor mijn eigen onderneming en wilde ik daar al mee bezig zijn. toen ik uiteindelijk voor de keuze stond besloot ik ervoor te gaan, zodat ik eindelijk bezig kon zijn met waar ik al jaren van gedroomd heb. met de liefde voor het vak en voor het contact met mensen om van niets naar iets te komen in een project.

Wat ons bedrijf doet is, wij leveren complete diensten, wilt u uw zolder verbouwen, wilt u een dakkapel, wilt u een aanbouw, wilt u uw kamer helemaal anders, wit u een kantoor en wc in uw garage? wij kunnen dit alles voor u realiseren. Heeft u een winkel die aan een verandering toe is dan kunnen wij u helpen. Laat ons weten wat uw wensen zijn, wat die ook zijn, wij zullen er alles aan doen om dat voor u te realiseren. Wij hebben diverse mensen in ons team om ons heen verzameld om allerlei projecten te kunnen aanpakken. Ik, Joan de Haan, eigenaar van dit bedrijf zal uw aanspreekpunt zijn. Ik kan voor u een ontwerp maken , tekeningen ook in 3D, materialen voorstellen en bij elkaar brengen en uitzoeken, zodat u een erg goed idee krijg wat u na uitvoering van uw project het resultaat zal zijn. Ik sta ervoor om de tijd te nemen voor uw wensen. ook zijn wij als bedrijf erg service gericht, wat naar ons idee van groot belang is. Ik denk dat wij ons onderschijden door de liefde die wij voor ons vak hebben en de diversiteit aan vakkennis waarover wij beschikken zodat wij ook echt weten waar wij het over hebben. 

Ons bedrijf is in de tijd die we bestaan snel ontwikkeld. dat is ook wat ik als eigenaar voor ogen heb gehad. Wij werken er elke dag aan om ons bedrijf verder te ontwikkelen en zo ook een hoogst mogelijke kwaliteid te behalen.

In ons bedrijf bestaat er een samen werking met de volgende bedrijven: De Haan Woodworks & Construction en De Haan Woodworks & Builders. Deze bedrijven zijn familie leden. wat inhoud dat er altijd korte lijntjes zijn tijdens onze werkzaamheden. deze bedrijven zorgen er ook voor dat wij een sterk team kunnen leveren met diverse aan kennis en specialisme zoals ook al is af te lezen aan de namen.

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram